6982936603 Ορφάνι, Καβάλας elaiopaggaio@hotmail.com

Ελαιοτριβείο Παγγαίου
Ελαιοτριβείο | Παραγωγή Ελαιόλαδου Ορφάνι Καβάλας
 

Το ελαιοτριβείο μας “Ελαιοτριβείο Παγγαίου” το οποίο εδρεύει στο Ορφάνι Καβάλας, αποτελεί ένα σύγχρονο βιολογικό ελαιοτριβείο που σέβεται τον παραδοσιακό τρόπο παραγωγής ελαιολάδου. Εδώ και αρκετά χρόνια παράγει με μεράκι και αφοσίωση εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο το οποίο διαθέτει σε όλους εσάς που ξέρετε να επιλέγετε ελαιόλαδο.  Στις εγκαταστάσεις του ελαιοτριβείου μας, διαθέτουμε τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα και καταφέρνουμε να παράγουμε εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο μέσα σε αυστηρά ελεγχόμενες υγιεινές συνθήκες.

Το ελαιοτριβείο μας αποτελείται από 2 γραμμές επεξεργασίας και έχει δυνατότητα συν θλίψης μέχρι και 125.000 κιλά το 24ωρο πραγμα που μας καθιστά μοναδικούς σε δυναμη και εξυπηρέτηση στην ευρεία περιοχη, έτσι είμαστε ευέλικτοι στα ραντεβου μας και άμεση σε εξυπηρέτηση δίχως να υποβαθμίζουμε την ποιότητα του προϊόντος. 

Το ελαιοτριβείο έχει ιδιόκτητους ελαιώνες αποτελούμενους από 5.000 δέντρα. Κάνουμε τυποποίηση το προϊόν μας αλλά παρέχουμε και υπηρεσίες τυποποίησης για όποιον το θελήσει να τυποποιηθεί το λάδι του. 
Έχουμε την δυνατότητα αποθήκευσης 160 τόνων λαδιου και τυποποιητηριο που τηρεί όλες τις προϋποθέσεις υγιεινής.