6982936603 Ορφάνι, Καβάλας elaiopaggaio@hotmail.com
hero image
 
Ελαιοτριβείο Παγγαίου

Ελαιοτριβείο | Παραγωγή Ελαιόλαδου Ορφάνι Καβάλας


Το ελαιοτριβείο μας “Ελαιοτριβείο Παγγαίου” το οποίο εδρεύει στο Ορφάνι Καβάλας, αποτελεί ένα σύγχρονο βιολογικό ελαιοτριβείο που σέβεται τον παραδοσιακό τρόπο παραγωγής ελαιολάδου. Εδώ και αρκετά χρόνια παράγει με μεράκι και αφοσίωση εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο το οποίο διαθέτει σε όλους εσάς που ξέρετε να επιλέγετε ελαιόλαδο.  Στις εγκαταστάσεις του ελαιοτριβείου μας, διαθέτουμε τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα και καταφέρνουμε να παράγουμε εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο μέσα σε αυστηρά ελεγχόμενες υγιεινές συνθήκες.
 
Οι ελαιοπαραγωγοί της περιοχής μας εμπιστεύονται το ελαιοτριβείο μας χάρη στην άμεση εξυπηρέτηση αλλά και τον σύγχρονο εξοπλισμό που διαθέτουμε. Έτσι, δίνοντας μεγάλη έμφαση στην ποιότητα του ελαιοκαρπού και σε συνδυασμό με την ψυχρή έκθλιψη και επεξεργασία που γίνεται στο οικολογικό ελαιοτριβείο μας μπορούν να εξασφαλίσουν ελαιόλαδο εξαιρετικής ποιότητας.

Το ελαιοτριβείο μας αποτελείται από 2 γραμμές επεξεργασίας και έχει δυνατότητα συν θλίψης μέχρι και 125.000 κιλά το 24ωρο πραγμα που μας καθιστά μοναδικούς σε δυναμη και εξυπηρέτηση στην ευρεία περιοχη, έτσι είμαστε ευέλικτοι στα ραντεβου μας και άμεση σε εξυπηρέτηση δίχως να υποβαθμίζουμε την ποιότητα του προϊόντος. 

Όλα αυτά τα χρόνια, το ελαιοτριβείο μας δεν έχει σταματήσει να εξελίσσεται και να εκσυγχρονίζεται έχοντας ως κύριο στόχο την παραγωγή ελαιόλαδου άριστης ποιότητας αλλά και την άμεση εξυπηρέτηση όλων των ελαιοπαραγωγών που εμπιστεύονται σε εμάς τις ελιές τους για την παραγωγή του ελαιολάδου τους.

 
     
     
 
 
ΣΤΑΔΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

  Παραλαβή του καρπού

  Αποφύλλωση, απομάκρυνση ξένων υλών και πλύσιμο

  Άλεση του καρπού

  Μάλαξη της ελαιοζύμης

  Εξαγωγή ελαιόλαδου

  Φυγοκέντριση

  Καθαρισμός ελαιόλαδου

 

Το ελαιοτριβείο έχει ιδιόκτητους ελαιώνες αποτελούμενους από 5.000 δέντρα. Κάνουμε τυποποίηση το προϊόν μας αλλά παρέχουμε και υπηρεσίες τυποποίησης για όποιον το θελήσει να τυποποιηθεί το λάδι του.  Έχουμε την δυνατότητα αποθήκευσης 160 τόνων λαδιου και τυποποιητηριο που τηρεί όλες τις προϋποθέσεις υγιεινής. 
 

 
     
     
 
 
 
 
 

Συνδυάζοντας λοιπόν την παράδοση με την τεχνολογία, το ελαιοτριβείο μας παράγει και διαθέτει εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο με τις πλούσιες θρεπτικές ουσίες, το τέλειο άρωμα και τη φρουτώδη γεύση του φρέσκου και υγιούς καρπού ελιάς.

 

 
 
 
 

Επισκεφτείτε το βιολογικό ελαιοτριβείο μας ή επικοινωνήστε
μαζί μας για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνηση.